Fraza mea preferată din domeniul farmaceutic: “Nu există reacții adverse înregistrate.“
Vă scriu aceste ultime rânduri în calitate de muribund, întins cât sunt de lat în patul de moarte unde, pe moarte fiind, așa cum lesne veți fi înțeles deja – eu zac să mor.
La căpătâiul meu stă nimenea, dar nu vă faceți griji, căci boala mea este lipsită de relevanță, cât timp pe voi n-are cine altcineva ca să vă amuze. Eu trebuie să joc și să mă scălămbăi, cu febră și frisoane, pentru deliciul vostru, să mă sacrific, nepăsându-vă câtuși de puțin căci îmi sunt cele de pe urmă clipe.
M-am îmbolnăvit la muncă, unde mă sfarm zi de zi să mă întrețin pe mine, ca să vă întrețin pe voi, ca să nu vă sfărmați la muncă ca să vă întrețineți singuri, ci să ședeți pe cururile sănătoase și doldora, hlizindu-vă ca niște copii cu probleme mintale când vine punga cu portocala.
Să nu cumva să vă stresați un pic și să vă îmbolnăviți și să muriți, așa cum fac eu, javrelor. Iar când m-oi duce, îți behăi în van la comentarii că să vă distrez. SCÂRBE!
Pe lângă asta, o altă cauză a betegelii mele ar putea fi presiunea pusă pe investițiile mele din America, unde am pierdut miliarde, poate triliarde de dolari. Mă reduc acum doar la salariul meu de la Vitrina, care nu a intrat încă pe card. Da, sunt falit! Mănânc și mă trece tanti pe caiet, mă șterg cu ambele părți de la hârtia igienică, cu o parte la gură, cu cealaltă la cur, beau doar jumătăți de pahar cu apă, mănânc în aceeași farfurie toate felurile de mâncare.
Între timp, Moafle a găsit de cuviință să bea banii de chirie. Ceea ce înseamnă că acuma tre’ să închiriez eu banii de băut. Cu care poate, dacă tot beam, aș fi băut și un pumn de medicamente, în această boală mizeră ce mă macină. Dar, cum spuneam, nu mai e rost de băut, considerând va fi cu atât mai greu pentru Dacian să șadă-n chirie după iminentu-mi sfârșit.
***
Zice pe Internet că “specialiștii” au demonstrat că mersul pe jos mărește durata de viață. Dar, întreb eu, de ce aș alege eu să mă plimb, când pierd mai puțin timp decât mi se lungesc zilele mergând pe sus? Ce-i mai bine? Să mor mai bătrân, umblând, sau mai tânăr, cu viața trăită? Oricum, am ales deocamdată varianta de mijloc, cu trotineta.
Pentru că vă scriu aceste ultime rânduri ca un muribund, întins cât sunt de lat în patul de moarte, pe moarte fiind… ah, mă scuzați, v-am mai zis. Mă scuzați, e de la halucinații.
***
În studiile mele aprofundate prin birturi, am ajuns la concluzia că bețivii sunt mai precauți decât oamenii în deplinătatea facultăților și universităților mintale. Fiindcă pe când noi ne bușim în orice și-mpiedicăm de fiecare pereche de picioare mai largă, uitându-ne zănatic dupe toate pisdele, ei vin cătinel, ținându-se de toate cu ambele mâini, nu se lasă de un zid până n-apare un altul și ocolesc obscacole de cu trei metri înainte. Nimeni în afară de ei nu cade cu atâta grijă și într-atâta timp și niciodată nu se plâng de o aterizare mai violentă. Și-o asumă ca niște bărbați responsabili. Își cer scuze de la oricine este deranjat de prezența lor și nu se apucă să chirăie și să-njure când ei mai calcă pe cineva.
În cealaltă parte a vieții mele, care nu se desfășoară sub mese, deci pe Internet, mi-am dat seama că ar trebui să există un accent de online. Așa m-am gândit eu, după cum deduceți, nu foarte mult. Există deja chestia în scris, care elimină vocalele și alte astfel de aspecte considerate improprii vorbitului mai operativ, dar citit, limbajul de net ar fi un fel de dialect de-al Elenei Băsescu. Da’ nu vrem asta, deci accentul de Internet vorbit ar trebui să fie ceva nou.
Pornind de la aceeași filozofie, oricare dintre noi ar trebui să aibă voie să se beșească pe webcam, să vorbească gol la telefon de pe budă, respectiv să-ncerce să tehnoredacteze cu penisul erect, fără să se tot oripileze ceilalți când află.
Aici trebuiau să fie o sumedenie de poze haioase pe care mi le-au tot promis oamenii, da’ ba n-aveau aparatele la ei, ba nu le pot descărca de pe telefon și alte scuze tâmpițele. Așa cum le-am primit, mna, așa să râdeți și voi.
Nu, nu mă duc la doctor, doar n-am căpiat, vreți să-mi găsească ceva?!
***
Bun.
[plecăciuni Cărcii]
Si eu vreau sa schimb calul, cu un manz! Se poate?
Cruela ar fi fost mândră să fi fost în locul meu acum.
Sau, no, în locul Sofiei. Tot acolo-i.
De naam Leuven wordt het eerst teruggevonden in het jaar 884 als Luvanium in de Annales Vedastini. De naam klimt op tot de prehistorische taal die in onze gewesten gesproken werd vóór de germanisering (2e eeuw v.C.). In aansluiting bij Caesar mag men deze taal ‘Belgisch’ noemen. In het ‘Belgisch’ werden nederzettingsnamen doorgaans met behulp van het suffix -iom, afgeleid van persoonsnamen. Leuven is daarvan een mooi voorbeeld. De naam klimt op tot Lubaniom, hetgeen afgeleid is van de persoonsnaam Lubanios die betekent “de geliefde”. Deze is op zijn beurt afgeleid van de indo-europese wortel leubh-, “liefhebben”.
De bijnamen van de Leuvenaars zijn Pietermannen en koeienschieters. De eerste naam verwijst naar de inwoners van de oudste parochie (Sint-Pieter) en de tweede bijnaam verwijst naar het historische feit van 1691 toen de inwoners van Leuven op een nacht het vuur op verdachte gestalten openden. De Leuvenaars werden op dat moment belegerd door de Fransen en waren in de waan dat ze op vijandige soldaten schoten. De volgende morgen bleek echter dat ze een kudde koeien beschoten hadden.
Bine, hai. Nu am bani dar donez sange, asa se poate?
“Se poate?”, “Se poate?”, “Se poate?”, “Se poate?”, “asa se poate?”, “asa se poate?”, “asa se poate?”?!?!?!
Papagaliţo!
daca e sa traducem ce a scris monica obtinem :
“De n’am lovele word …(nu pot traduce)… anale vedeai sanii. de n’am clit of preistoric mori in unspe gewesten.” si asa mai departe.
No, poftim ca se poate si mai bine:
“on this Thursday night, every thing’s fine, except you’ve got that look in your eye
when I’m tellin’ a story and you find it boring,
you’re thinking of something to say.
You’ll go along with it then drop it and humiliate me in front of our friends.
Then I’ll use that voice that you find annoyin’ and say something like
“yeah, intelligent input, darlin’, why don’t you just have another beer then?”
Then you’ll call me a bitch
and everyone we’re with will be embarrassed,
and I wont give a shit.
My finger tips are holding onto the cracks in our foundation,
and I know that I should let go,
but I can’t.
And every time we fight I know it’s not right,
every time that you’re upset and I smile.
I know I should forget, but I can’t.
You said I must eat so many lemons
’cause i am so bitter.
I said
“I’d rather be with your friends mate ’cause they are much fitter.”
Yes, it was childish and you got aggressive,
and I must admit that I was a bit scared,
but it gives me thrills to wind you up.
My finger tips are holding on to the cracks in our foundation,
and I know that I should let go,
but I can’t.
And every time we fight I know it’s not right,
every time that you’re upset and I smile.
I know I should forget, but I can’t.
Your face is pasty ’cause you’ve gone and got so wasted, what a surprise.
Don’t want to look at your face ’cause it’s makin’ me sick.
You’ve gone and got sick on my trainers,
I only got these yesterday.
Oh, my gosh, I cannot be bothered with this.
Well, I’ll leave you there ’till the mornin’,
and I purposely wont turn the heating on
and dear God, I hope I’m not stuck with this one.
My finger tips are holding onto the cracks in our foundation,
and I know that I should let go,
but I can’t.
And every time we fight I know it’s not right,
every time that you’re upset and I smile.
I know I should forget, but I can’t.
And every time we fight I know it’s not right,
every time that you’re upset and I smile.
I know I should forget, but I can’t.”
Păi nu citi ce a scris monica, să nu trebuiască să traduci(em).
copilutze. e adevarat ce ai scris in blog? adica confirmi cum ca citesti :
”
* pe jurnalişti din Cluj:
Adi Vultur
Andi Daiszler
Andrei Aroneţ
Bianca Felseghi
Codruţa Simina
Laura Laurenţiu
Mihaela Hiticaş
Mihai Morar
Radu Neag
Vasile Racoviţan
* dar şi pe cei din ţară:
Alex Brăduţ Ulmanu
Andi Laslău
Andrei Crăiţoiu
Cristian Lupşa
Cristina Sztoika
Florentin Deac
Ioan T. Morar
Maria Coman
Mihai Morar
Mihnea Dumitru
Oana Despa
Răzvan Exarhu
Crina Dunca
Tiberiu Lovin
Victor Ciutacu
Vlad Petreanu
* admir fotografiile lor:
Diana Şandor
David Şugar
Thomas Câmpean
* dar nu i-aş putea uita pe:
Adoria Imensis
Albă ca Zăpada
Anaayana
Anca Tamba
Bogdan Buburuz
Darius Groza
Diana Rusu
Ellaida
Groparu’
Irene
Japonezul
Mariana Ciutacu
No talent
Oana Stoica-Mujea
Prea târziu
Spasme urbane
Sunkissed
Teodora Georgescu
The Lonliness
Tsigara de după
Tudor Chirilă
Zuzeta
* susţin:
Horoscop – mama horoscoapelor
Clujlife.com – Evenimente din Cluj-Napoca
Clujforum.ro – Discuţiile clujenilor
“
ploaia s-a intetit.
Să mai zică unu’ că să nu ne mărească salariile, că-i iau gâtul. Şi ficaţii. Da’ mă, câştig mai mult ca Zapa, dar niciodată nu-i destul.
De unde stii tu cat castig eu?!!?! Nu ma mai provoca la discutie, ca nu vorbim. In acelasi timp, doresc sa iti spun ca
Rostopasca este o planta cu multiple proprietati curative, recunoscuta si folosita pentru efectele sale vindecatoare inca din antichitate, motiv pentru care se bucura de o apreciere crescanda in randul medicinei si tratamentelor naturiste.
Daca in trecut utilizarea plantei in scopuri curative era consecinta traditiei populare din jurul sau, intrucat de-a lungul timpului oamenii au observat efectele sale benefice in ameliorarea sau tratarea anumitor boli, recent, mai multi cercetatori au reusit sa izolele substantele active din rostopasca, resposabile de efectele sale terapeutice. Intrucat contine o gama larga de alcaloizi izochinolinici, la doze mari intreaga planta este toxica, dar la dozele corecte ea are numeroase utilizari terapeutice. Planta mai contine alcaloizii chelidonina, homochelidonina, oxichelidonina, mezoxichelidonina, cheleritrina, sanguinarina, coptizina, protopina, alocriptopina, cantitati mici de berberina, sparteina, vitamina C, rezine, ulei volatil, saruri minerale. De asemenea, derivati de acid cafeic sunt prezenti in aceasta planta.
Efectul plantei proaspete este analgezic, colagogic, antimicrobian, oncostatic si sedativ al sistemului nervos central. In unele teste pe animale rostopasca s-a dovedit un bun citostatic. S-a observat si un efect de stimulare a sistemului imunitar.
Cateva studii timpurii au aratat ca acesta planta poate produce dermatita de contact sau iritarea ochilor, in urma contactului cu latexul de culoare galbena continut de toate partile plantei, care in contact cu aerul se brunifica.
Un aliat al ficatului
Probabil cea mai importanta utilizarea a acestei plante este cea din bolile hepatice. Rostopasca este un adevarat panaceu pentru bolile de ficat de orice natura. Si-e dovedit eficienta in tratarea hepatitei A, hepatitei B, cirozei hepatice. Prin efectele sale drenoare si tonice stimuleaza regenerarea celulei hepatice. Totodata functioneaza si ca un bun antiviral, motiv pentru care hepatitele se pot ameliora sau chiar vindeca in urma administrarii preparatelor de rostopasca. Este indicata si in afectiunile biliare precum diskinezii sau inflamatii ale vezicii biliare datorita efectelor drenoare biliare.
Pentru un efect maxim al terapiei cu rostopasca, in timpul administrarii sale trebuie sa se evite consumul alimentelor greu digerabile si solicitante pentru ficat precum carnea de porc, grasimi, prajeli, margarina, alimente conservate si se evita tutunul si alcoolul.
Alte afectiuni in care se foloseste rostopasca
Extractele din rostopasca au efecte antibiotice pe un mare numar de germeni patogeni. Sucul proaspat este un bun caustic impotriva negilor si verucilor. Pentru aceasta se rupe o tulpina din planta verde si se aplica latexul care se scurge din planta pe neg. Are efecte antitumorale de tip colchicinic, antimitotic.
Rostopasca este folosita in combaterea negilor, bataturilor,ca adjuvant in tratarea tuberculozei pielii, tratarea ranilor, fistulelor, psoriazisului si fortifica parul.
Alte beneficii alte plantei de rostopasca includ: stimularea digestiei, cresterea asimilarii unor substante precum vitaminele si mineralele, restabilirea tranzitului intestinal.
Modalitati de utilizare:
Ceaiul de rostopasca este indicat in afectiunile hepatice. Se recomanda consumul a doua – trei cani de ceai pe zi, timp de maxim o saptamana. Administrata sub aceasta forma, are efect vasodilatator coronarian si antispastic biliar, are actiune sedativa si antitumorala.
Tinctura de rostopasca se poate cumpara din farmacii sau se poate prepara acasa din plante uscate zdrobite si puse la macerat cu alcool timp de 10 zile. Tinctura se poate folosi pentru tratarea afectiunilor dermatologice precum negi, veruci, bataturi, eczeme.
Sucul de rostopasca se obtine din tijele de rostopasca proaspat culese sau pastrate maximum 24 de ore la frigider. Dupa ce se rupe tija, se unge locul afectat cu suc. Este de retinut ca, pentru a fi eficent, tratamentul extern cu suc trebuie aplicat de mai multe ori pe acelasi loc, la intervale de cateva minute. Dupe ce se sucul aplicat anterior se usuca, se mai aplica un strat.
Planta proaspata se poate folosi aplicata, in special frunzele, direct pe leziuni de la nivelul pielii.
Pen’că n-a mai fo’ atâta fain circ pe Jeg de multă vreme…
lacrimez si scriu, te inviiit aiiiiiiiiiiiiiiiiciiiiiiiiiiiiiiii
Eu am casti. N-aud.
O sa piarda tot el, potaia. Eu mi-am oprit boxele.
Porneşte-le…
La radio, vreau sa ajung la radio pentru ca la radio se anunta ploi…ca-n Roma!
Frecvente radio in bucuresti .ro
BUCURESTI :: Radio BBC :: 88 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio CAMPUS PRO FM :: 103.8 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio CITY FM :: 106.2 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio DELTA RFI FM :: 93.5 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio DEUTSCHE WELLE :: 88.5 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio EUROPA FM :: 106.7 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio GUERRILLA :: 94.8 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio INFO PRO :: 97.9 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio ITSY-BITSY :: 99.3 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio KISS FM :: 96.1 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio Magic-FM :: 90.8 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio MICUL SAMARITEAN :: 94.2 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio NATIONAL FM :: 91.7 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio NEWS FM :: 89 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio OneFm :: 100.6 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio PRO FM :: 102.8 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio ProFM-Dance :: 89.5 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio RADIO 21 :: 100.2 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio REALITATEA FM :: 90.2 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio ROMANTIC FM :: 101.9 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio STUDENT FM :: 103.4 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio TOTAL :: 96.9 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio TOTAL SPORT FM :: 92.7 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio VIBE FM :: 92.1 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio VOCEA EVANGHELIEI :: 94.2 FM :: ( )
BUCURESTI :: Radio VOCEA SPERANTEI :: 94.2 FM :: ( )
Eu ma simţ foarte moderat, deci refuz să mai particip.
Get an out-of living-room experience
We want you to believe that you are somewhere else. Right on the stage with Brünnhilde and Siegfried; in the recording studio during the Birth of the Cool; tumbling around the U-96 as the depth charges detonate. You are no longer in your living room. And you have completely forgotten about all the advanced technology that enables your BeoLab 5 speakers to erase themselves from the picture. Because it is not about the technology. It is about the experience.
Freedom to listen – freedom to move
You can move around a grand piano as much as you like, and the music will still move you. In contrast, a traditional stereo speaker set-up locks the listener in a ´sweet spot´ position of limited physical dimensions. If you move around, you lose out on the subtleties in the music because of the directionality of the speakers. This problem has been considered inevitable, but nonetheless a nuisance to those who want ease of living without compromising sound quality. Enter Acoustic Lens Technology exclusively from Bang & Olufsen, and feel free to sit anywhere you like. You will always be in the right place.
Absolute power without corruption
How do you fit a full symphony orchestra between the sofa and the easy chair? The BeoLab 5 may not appear small compared with other Bang & Olufsen loudspeakers, but its physical size is in fact negligible when compared to the sound it delivers. This is where the 2500 watts of digital amplification comes in. With these power reserves, we can coax a bigger, clearer, more realistic and potentially much louder sound out of something relatively small. In simple terms, the sky is the limit.
pacat ca pune moderare maladul inchipuit.
Top Show
Podiumul ultimului nostru top este cel de mai jos.
Votul tau conteaza! Selecteaza din lista de mai jos melodiile tale preferate. Pentru a afla rezultatul din aceasta saptamana, asculta Topshow cu Marius Vintila si Bogdan Serban, in fiecare duminica de la 16:00 la 19:00.
Atentie! Pentru a putea vota trebuie sa te autentifici folosind contul tau de utilizator Guerrilla. Daca nu ai un cont, inregistreaza-te chiar acum! E simplu, nu dureaza mult si vei beneficia de toate facilitatile oferite de site-ul nostru.
1 8 EVERLAST Folsom Prison Blues Asculta
2 5 COLDPLAY Lost Asculta
3 34 SAM BEETON What You Look For Asculta
4 4 LENNY KRAVITZ Dancin” Til Dawn Asculta
5 9 KEANE Spiralling Asculta
6 24 LYKKE LI Breaking It Up Asculta
7 31 KINGS OF LEON Sex On Fire Asculta
8 3 DUFFY Stepping Stone Asculta
9 14 MELEE Built To Last Asculta
10 New LEON JEAN MARIE You Must Know Asculta
11 New BO PEPPER No One But Yourself Asculta
12 23 JACK JOHNSON Sleep Through The Static Asculta
13 6 IDA MARIA I Like You So Much Better When You’re Naked Asculta
14 New THE OFFSPRING You’re Gonna Go Far, Kid Asculta
15 26 DOES IT OFFEND YOU, YEAH? Dawn Of The Dead Asculta
16 7 MARTINA TOPLEY BIRD Poison Asculta
17 11 BRYN CHRISTOPHER Smilin’ Asculta
18 20 JULLY BLACK Seven Day Fool Asculta
19 32 IGLU & HARTLY In This City Asculta
20 16 THE FRATELLIS Look Out Sunshine! Asculta
21 New PATRICE Another One Asculta
22 2 OASIS The Shok Of Lightning Asculta
23 12 NOAH AND THE WHALE 5 Years Time Asculta
24 28 VAMPIRE WEEKEND Cape Cod Kwasa Kwasa Asculta
25 17 ESTELLE Pretty Please (Love Me) ft Cee-lo Asculta
26 New ATHLETE The Outsiders Asculta
27 18 METRO STATION Shake It (Lindbergh Palace Rmx.) Asculta
28 29 AVA LEIGH Mad About The Boy Asculta
29 15 GABRIELA CILMI Save The Lies (Good To Me) Asculta
30 27 BLACK KIDS Hurricane Jane Asculta
31 New CYNDI LAUPER Into The Nightlife Asculta
32 33 LITTLE JACKIE The World Should Revolve Adound Me Asculta
33 10 SONNY J Handsfree (If You Hold My Hand) Asculta
34 19 RED LIGHT COMPANY Meccano Asculta
35 21 THE CHARLATANS Mis-takes Asculta
36 1 THE VERVE Love Is Noise Asculta
37 30 DAS POP Underground Asculta
38 25 CSS Left Behind Asculta
39 13 VAMA Suflet Normal Asculta
40 22 THE TING TINGS Shut Up & Let Me Go Asculta
New New ACDC Rock’N’Roll Train Asculta
New New ALPHABEAT Boyfriend Asculta
New New AYOE ANGELICA Dr Jekyll Asculta
New New BRAZILIAN GIRLS Good Time Asculta
New New FLOBOTS Handlebars Asculta
New New SUGABABES Girls Asculta
Daca puneai una din melodiile astea, nu era asa rau.
Cine pune moderare, scârbă?! Se mai înfundă ţedea! Da’ fug să vă dau drumu’, vite repezite.
da, am cautat pe gugl
“Cine pune moderare, scârbă?!”
am gasit in prima pozitie un anume cezarpaul care si-a mutat blogul:
Moderarea comentariilor înseamnă cenzură?
Posted ianuarie 28, 2008
Filed under: blog |
În post-ul de ieri de pe blogul lui Gramo, care făcea trimitere la videoclipul în care a jucat fiu-meu, Gigi sau Ramona scriau că nu mai vor să comenteze pe acest blog fiindcă aici “comentează şi un personaj virtual care ni se pare ultrainfect”. Eu le-am răspuns că nici eu nu sînt de acord cu atitudinea unor personaje care postează comentarii pe blogul meu, dar că nu moderez nimic, pentru că îmi repugnă ideea de cenzură. Pe de altă parte, consider că fiecare pasăre pe limba ei piere şi că un individ cu limbaj violent nu face altceva decît să se compromită pe el însuşi. În momentul în care sînt înjurat, nu eu sînt cel lezat, ci consider că acela care proferează înjurătura îşi dă singur palme.
În fine, apoi Gramo şi-au justificat foarte coerent opţiunea lor de a modera comentariile (şi argumentul cel mai tare mi s-a părut că există destui oameni de bun-simţ care preferă să nu mai comenteze deloc acolo unde apar specimene certate cu normele comunicării civilizate).
Întîmplător sau nu, un post de alatăieri al Pătrăţosului pune problema moderării comentariilor cam în aceiaşi termeni ca Gramo – deşi Pătrăţosu admite că şterge foarte rar comentariile (doar cînd se sare prea mult calul).
După cum spuneam şi altă dată, pe mine mă interesează în primul rînd la acest blog discuţiile. Dar aici intervine o dilemă: ori laşi libertate totală (şi atunci rişti ca nivelul discuţiilor să scadă simţitor, căci – iată – oamenii civilizaţi fug de un asemenea mediu), ori cerni comentariile (dar atunci rişti ca discuţiile să fie încorsetate şi, oricum, mult mai puţin vii).
Vă cer ajutorul vostru, celor care vizitaţi acest blog, pentru că nu ştiu care este soluţia cea mai bună. Ce mă sfătuiţi să fac?
(I-aş ruga pe cei care ar simţi nevoia şi de data aceasta să-i atace pe Gramo să se abţină. Nu blogul lui Gramo este topicul acestei discuţii.)
Aţi pus repede peste suta de mesaje… pai eu citesc până mâine?
Mersul pe jos măreşte potenţa. Dacă stai pe loc, potenţa este de aici până aici. Dacă însă mergi pe jos, potenţa ta ajunge în mult mai multe locuri.
Gata, mă dau învins. După 10 minute de citit comentarii am intrat într-o uşoară comă. Când mi-am revenit ăştia deja îmi băgaseră (cu speranţă) vată în nas şi formol prin orificii. Mi-am spus că aşa nu se mai poate.
bibli, iti sugerez sa copiezi ceea ce consideri tu mai relevant din situl tau aici. sa vedem daca jeg punct ro rezista din punct de vedere tehnic.
La starea de spirit în care sunt acum… mai bine mă uit la o telenovelă, poate îmi amorţeşte mintea şi spiritul.
Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.
nu stiu ce sa zic. am jucat bine dar am avut ghinion. in retur sparam sa facem un joc bun care sa ne aducaca lificarea. daca nici acum… da’ in rest sunt de acord. in principiu.
Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pag
Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.Nu stiu ce sentimente mai pot avea fata de bibliotecaru, dupa visul de azi-noapte. Se făcea că eram cu mama şi cu bunica şi, nu mai ştiu cum, am aflat că într-un anume loc te poţi duce să iei trei cărţi. Şi am intrat acolo şi, în afara de volume din colecţia aia care ni-l publicase pe Jules Verne, zău dacă recunoşteam vreun autor, vreo colecţie…Am stat mult să-mi aleg ceva, nu găsisem cine ştie ce…Uite o antologie de povestiri! Coperta albastră cu dungi pastel..A, sunt două. Stai aşa, iau un volum, mă mai învârt (nu ştiu de ce!), mă întorc şi a doua parte nu e şi pace! Bine, să mai caut ceva…Dau peste nişte DVD-uri, exact ca în cazul cărţilor, filme de care nu auzisem, actori pe care nu îi mai văzusem în viaţa mea, coperţi sepia. Aleg unul, nu-mi amintesc criteriul şi mă aşez la coada unde semnam de primire. La capătul ei, un fel de carte a vizitatorului. Omul de dinaintea mea scrie de zor. Prind şi eu poftă să adresez felicitări pentru iniţiativă. Dar cum să ajung să scriu, îmi vine rândul la semnătură. Fatalitate! Nu aveam nu ştiu ce abonament, deci nu puteam lua filmul, cartea da, dacă o returnez în 10 zile. Eram într-o bibliotecă!!! Şi bibliotecarul a scos o ştampilă cu data returnării şi pac! a aplicat-o pe prima foaie! Şi încă o dată! Şi mai dă-i! Punea ştampilele una lângă alta şi eu mai să plâng că distruge cartea, avea o viteză ameţitoare. Până la urma fata de lângă el i-a smuls volumul, a aruncat un pahar cu apă pe pagina aia mutilată, ştampilele s-au şters şi aici am o ruptură, nu mai ştiu dacă am luat cartea, cert e că m-am dus acasă, mama şi bunica ajunseseră demult şi le-am dat vestea că în zece zile au de returnat ce au luat din bibliotecă. Habar nu aveau, dar ele îşi găsisera câte trei cărţi iar bunica citea deja de zor.v
Da? No lasa tu!
acum inteleg treaba cu inalta tradare. dar eu nu! tine minte, eu nu!
DREAPTA CREDINŢĂ
Sa stiti ca radacina si viata poporului nostru, inaintea lui Dumnezeu, este credinta cea dreapta in Hristos, adica Ortodoxia. Noi ne-am increstinat de aproape doua mii de ani, din timpul Sfantului Apostol Andrei.
Colonistii romani, carora le-au predicat Sfintii Apostoli Petru si Pavel la Roma si cei din Grecia, cand au venit aici cu legiunile romane, au adus credinta ortodoxa. Eram daci pe atunci; stramosii nostri dacii si romanii, de la care am ramas noi romanii. De atunci, de cand am primit sfanta si dreapta credinta in Dumnezeu, poporul nostru a avut viata. Pana atunci a fost mort; numai cu trupul era viu, iar cu sufletul era mort. Viata poporului roman este dreapta credinta in Iisus Hristos. Bagati de seama ! Ca popor crestin de doua mii de ani de cand suntem noi, am avut toata administratia noastra si toata traditia noastra sfanta. Sa tinem cu tarie la credinta Ortodoxa.
Ati vazut dumneavoastra, de la primii voievozi crestini ai romanilor, de cand sunt cele trei Tari Romane, Moldova, Muntenia si Ardealul, toti au fost crestini ortodocsi.
Ati vazut pe Mihai Viteazul ? Mama lui a fost calugarita. Du-te la Manastirea Cozia si vei vedea langa Mircea cel Batran, care a intemeiat aceasta manastire ca-i inmormantata acolo, o lespede de piatra pe care scrie : ” Aici odihneste Monahia Teofana, mama lui Mihai Viteazul “. Ai auzit ? El domn peste trei principate si mama lui calugarita. Apoi si Stefan cel Mare. Du-te la Manastirea Probota, unde este ingropat Petru Rares, facuta de el. Vei vedea langa dansul scris : ” Aici odihneste roaba lui Dumnezeu, Monahia Maria Oltea, mama lui Stefan cel Mare “. Ei domni si mamele lor calugarite ! Vedeti voi cata unire era intre credinta si conducere atunci ? Cel ce conducea tara avea mama calugarita si frate calugar. Asa trebuie sa murim !
Au cunoscut ca totul este desertaciune. Da, erau adevarati domni. Oricat ar fi, viata asta este umbra si vis ! Este o scurta trecere ! Dar eu cand mor, ma duc la o viata care nu are sfarsit. Cine are sa se roage pentru mine ? Asa cugetau inaintasii.
Ai vazut ca toti isi faceau cate o manastire si mormant in manastire ? Fericiti si de trei ori fericiti au fost domnii nostri ortodocsi : Stefan cel Mare si Sfant, la Putna; Ieremia Movila si Gheorghe Movila, la Sucevita; Petru Rares, la Probota; Lapusneanu, la Slatina; Alexandru cel Bun, la Bistrita; Mircea cel Batran, la Cozia. Ai auzit unde era inima lor ? Unde este inima ta, acolo va fi si comoara ta. Pentru aceea au facut ei manastiri, ca sa fie pomeniti sute de ani la Sfanta Liturghie.
Stefan cel Mare n-a fost baptist ! Mircea cel Batran n-a fost evanghelist sau adventist ! Alexandru cel Bun n-a fost martorul lui Iehova; nebunii astia care au iesit acum. Nici o secta nu exista in tara noastra pe atunci. Acestia vin din strainatate, platiti de masoni, sa ne strice dreapta credinta si originea noastra si radacina noastra de popor ortodox.
Ce spune Sfantul Efrem Sirul ? ” Cu omul eretic sa nu vorbesti, in casa sa nu-l primesti, la masa sa nu stai cu dansul, buna ziua sa nu-i dai “. Acestia sunt inaintemergatorii lui Antihrist. ca Mantuitorul a spus la Efeseni, prin Apostolul Pavel : Biserica este Trupul lui Hristos, iar cap al Bisericii este Hristos. Fiecare sectar care s-a despartit de Biserica, s-a despartit de Hristos. Este om al satanei.
Evanghelia spune : In vremea de apoi vor iesi hristosi mincinosi si pe multi vor insela. Paziti-va de sectari, care dau brosuri prin trenuri, prin gari si prin cutiile de posta si unde vad oameni, dau gratuit otrava lor. cand vei vedea o carte ca nu are aprobarea Sfantului Sinod si nu are cruce pe ea, da-o pe foc, chiar Biblie daca este ! Daca-i sectara si scrie sa nu va mai inchinati la icoane, da-o pe foc ! Nici un pacat nu ai ! Aceasta este otrava semanata de inaintemergatorii lui Antihrist. Toate sunt otrava.
Sa tineti credinta pe care ati supt-o de la piepturile maicilor voastre ! Sa tineti credinta pe care o avem de doua mii de ani ! Nu va luati dupa slugile satanei, care vin din Apus cu milioane de dolari. Ei cumpara pe cei prosti si nelamuriti in credinta, sa rupa unitatea si sufletul poporului roman si vor sa faca cele mai mari erezii si nebunii in tara asta.
Paziti-va de nebunii acestia ! Au case de rugaciuni, dar acolo-i casa satanei. Unde nu sunt preoti si arhierei, nu este Hristos. Ca Mantuitorul a spus asa la Apostoli : Luati Duh Sfant ! Carora le veti ierta pacatele, iertate vor fi. Iar carora le veti tine, tinute vor fi.Nu la sectari le-a spus acestea, ci la Apostoli, la episcopi si la preoti. Caci Apostolii, prin punerea mainilor si prin succesiunea apostolica, au dat darul Duhului Sfant la toti preotii din lume, prin hirotonii.
Si daca credinta pe care ati supt-o la piepturile maicilor voastre nu va e indeajuns,
Deci, bagati de seama, ca sectarii nu au ierarhie canonica; n-au pe Duhul Sfant in ei; n-au cele sapte Sfinte Taie, nu cinstesc pe maica Domnului si Sfanta Cruce si nu au mantuire. Auzi ce spune Apostolul Pavel ? Luati aminte de voi si de turma voastra, intru care v-a pus pe voi Duhul Sfant pastori, zice la preoti si la arhierei.
Celor doisprezece Apostoli, pe care i-a ales Hristos, cand S-a inaltat la cer, le-a spus : Stati in Ierusalim pana va veti imbraca cu putere de sus !Si la Duminica Mare, dupa zece zile, a venit peste ei Duhul Sfant de sus, in chip de limbi de foc. Pe urma, vorbeau toate limbile de sub cer. Si dupa ce i-a imbracat cu putere de sus, i-a trimis, zicand : Mergand, propovaduiti Evanghelia la toata lumea, botezandu-i pe ei in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Cel ce va crede si se va boteza, se va mantui, iar cine nu, se va osandi. Deci, Biserica lui Hristos are ierarhie canonica, Duhul Sfant este in Biserica si cap al Bisericii este Hristos. Toti sectarii care s-au rupt de Hristos si nu merg la Biserica, sunt fiii lui Antihrist si inaintemergatorii satanei. Sa nu va luati dupa ei ! Sa nu spuneti ca nu v-am aratat adevarul !
Sa tinem credinta noastra pe care au tinut-o toti voievozii nostri si toti protoparintii nostri si toti romanii cei adevarati. Daca vrei sa fii fiu adevarat al lui Hristos si al Tarii Romanesti, sa tii credinta cea dreapta, ortodoxa, care o tinem de doua mii de ani. Daca nu, nu esti fiu al lui Hristos si al Bisericii, si esti strain de neamul romanesc. Nu poti fi cetatean crestin si roman, daca nu ai dreapta credinta in Hristos. Esti strain. Nu esti fiu al tarii. Ca fiu adevarat al Romaniei este cel care-i ortodox, pentru ca Biserica Ortodoxa predomina in tara noastra de doua mii de ani. Iar pe cei care-s sectari sa nu-i primim in casele noastre.
Iar cei care au confesiuni aprobate de stat, cum sunt catolicii si lipovenii, treaba lor. Aceia sunt cu credinta lor. Dar acestia care s-au rupt din Biserica Ortodoxa si s-au facut sectari, nu sunt fii adevarati ai tarii noastre, nici ai Bisericii, ci sunt inaintemergatori ai satanei. Asa sa stiti. Sunt prooroci mincinosi care vor sa va rupa credinta si sa duca la pierzare, poporul nostru bland. Tineti dreapta credinta si nu ascultati de ei!
Tara noastra romaneasca a fost ortodoxa dintotdeaunua si trebuie sa tina linia Ortodoxiei. Ortodocsi ne-am nascut de la origine, de la colonizarea Daciei, ortodocsi am trait timp de doua mii de ani si ortodocsi trebuie sa stam pana la moarte. Asta este adevarata credinta ortodoxa a Romaniei. Nu primiti nimic din afara, ca toti vor sa ne strice unitatea neamului, a credintei si a Bisericii. Toti acestia sunt vrajmasii Crucii lui Hristos.
Noi, dintru începutul plămădirii acestui neam, aşa ne ştim, români şi creştini ortodocşi. Aşa ne-am născut şi avem datoria să păstrăm curat şi deplin ce am moştenit de la străbuni, ca de la Dumnezeu. Dar noi, obşte ortodoxă română, să nu uităm niciodată evlavia, râvna şi jertfa domnitorilor, strămoşilor şi părinţilor noştri, cu care ei au apărat de-a lungul aproape a două mii de ani, patria şi această credinţă care le-au fost date drept sfântă moştenire de la Domnul nostru Iisus Hristos, prin Duhul Sfânt în Biserica Sa dreptmăritoare.
Nu vrem să stricăm liniştea nimănui în cele ale conştiinţei, dar nici nu vrem a ne depărta şi a părăsi moştenirea străbună în care noi simţim că stă unitatea adâncă a neamului nostru.
Pentru noi, patria şi ortodoxia sunt “grădina Raiului” dată nouă de Dumnezeu să “lucrăm în ea şi să o păzim” (Facere 2,15) cu sfinţenie.
Să ştiţi că nu toată credinţa în Dumnezeu este bună. Auzi ce spune marele Apostol Pavel: Fiule Timotei, sfătuieşte pe creştini să fie sănătoşi în credinţă. Poate să creadă cineva în Dumnezeu şi credinţa lui să nu-i aducă nici un folos, dacă nu crede cum mărturiseşte Biserica, adică credinţa adevarată Ortodoxă. Şi dracii cred în Dumnezeu! Nu spune Apostolul Iacob (cap. 2,19) că şi demonii cred şi se cutremură? Dar la ce le foloseşte diavolilor credinţa, dacă ei nu fac voia lui Dumnezeu?
Primul fel de credinţă este credinţa dreaptă, adică ortodoxă, singura care este lucrătoare şi mântuitoare.
Apoi este credinţa schismatică. Schismatici sunt acei cu stilul vechi de la noi. Ei au credinţa ortodoxă, exact ca noi, dar fiindcă nu ascultă de Biserică, se numesc dezbinaţi de Biserică. Sunt afurisiţi de Biserică, până vin şi se întorc înapoi, să asculte de Sfântul Sinod.
Credinţa schismatică este şi credinţa catolică, care înseamnă universală, dar nu mai este dreaptă, adică ortodoxă, căci au schimbat unele dogme stabilite de Sfinţii Apostoli şi Sfinţii Părinţi la cele şapte Sinoade Ecumenice. Din această cauza ei s-au rupt de credinţa şi de crezul ortodox şi cred în Papa.
Apoi este credinţa eretică. Şi sectarii cred, dar asta este credinţă eretică. Dacă cineva strâmbă credinţa ortodoxă, ea nu mai este dreaptă şi nu-i plăcută lui Dumnezeu. Că marele Apostol Pavel spune aşa: Pace peste cei ce vor umbla cu dreptarul acesta – adică cu dreapta credinţă -, şi peste toţi aleşii lui Dumnezeu. Şi iar zice: Fiule Timotei ,luptă-te ca un bun ostaş al lui Iisus Hristos, că cine nu se luptă după lege, nu se încununează (2 Timotei 2, 5).
Deci este o luptă şi o credinţă lucrătoare, când se face după legea lui Dumnezeu. Aceasta este credinţa dreaptă. Iar dacă nu-i credinţa dreaptă, aceea este credinţă eretică sau schismatică sau strâmbă, adică cu abatere de la dreapta credinţă ortodoxă.
Protestanţii zic “Sola Fide”, mântuirea numai prin credinţă. Omul se mântuieşte numai prin credinţă, fără fapte, zic ei. Oare nu auzi ce spune Apostolul Iacob? Credinţa fără fapte este moartă (cap. 2, 20) precum şi faptele fără credinţă. Deci credinţa care nu este unită cu faptele bune nu este mântuitoare; căci şi diavolii cred, dar nu fac voia lui Dumnezeu.
Aţi auzit ce spune marele Apostol Pavel? Acea credinţă este mântuitoare, care se lucrează prin dragoste. Credinţă cunoscătoare au şi dracii, iar credinţa lucrătoare o au numai creştinii cei buni. Credinţa care este împodobită şi îmbrăcată cu fapte bune este credinţă lucrătoare, care aduce mântuire sufletului. Numai credinţa care se lucrează prin dragoste, numită credinţă ortodoxă lucrătoare, îl poate mântui pe om.
Deci, să nu vă înşelaţi cu ideile sectarilor, care vin din sânul Bisericii Protestante, care zic că numai credinţa, adică “Sola Fide”, ajunge pentru mântuire, şi ca pot să-şi facă de cap, că n-au nevoie de sfat. Sau “Sola Graţia”, care înseamnă mântuirea prin har. Nu este adevărat!
Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin! Amin!
M-acuzaţi că intră la moderare, de parcă n-am lăsat liberetătă prostiile de mai sus, exceptând articolul şi comentariile mele. 😛
S-o mai fi blocat cârnaţii pe ţevi. Io mă tot uit să le dau drumu’, da’ cum vin…
Quantity has a quality of its own!!!
Asta incercati sa demonstrati, nu??
:))
Nu-ş’ ce vor, sărmanii, da’ nu ieşe nimică, pare-se. Io-i tăt ajut cum pot, da’ mna… ştii vorba aia.
Darius, hai sa te invete mama ceva.
Sa-ti fie mai bine, dragule…
Impotenta
Boala constã în incapacitatea bãrbatului de a îndeplini un act sexual, lipsa de vigoare, ejacularea precoce, imposibilitatea fecundãrii ovulului prin lipsa spermatozoizilor.
Cauza cea mai frecventã este de ordin psihoafectiv, generatã de esecuri anterioare, dar pot fi si boli ca diabetul zaharat, boli ale organelor genitale. Pentru medicina traditionalã, energia sexualã este o parte integrantã a energiilor care circulã în organism.
O perturbare energeticã într-unul din cele 12 meridiane perechi poate contribui la instalarea impotentei. In acest caz, un rol de seamã îl joacã sistemul “trei focare” Astfel, un vid de energie în focarul inferior sau un exces în focarul mijlociu si superior (datoritã unor boli de inimã sau plãmani), sunt considerate cauzele impotentei.
Tratamentul constã în reechilibrarea energiilor cu ajutorul presopuncturii.
Se maseazã zilnic timp de mai multe sãptãmani punctele JM6 – tonifiere, H3 – tonifiere, H8 – tonifiere, G36 – tonifiere. Se mai poate masa coloana vertebralã în regiunea lombosacralã si masarea fetelor interne ale membrelor inferioare.
Tratament naturist contra impotentei sexuale
Reteta-unicat, experimentata pe mai multe persoane de diferite varste, care a dat rezultate de-a dreptul miraculoase.
Reteta consta din urmatoarele fructe si legume la indemana tuturor celor interesati: 3 bucati telina cat pumnul (circa 1,5 kg), 1 kg morcovi spalati bine cu o perie (pentru a nu se elimina coaja), 1 kg mere ionatane cu o aroma mai deosebita, 1/2 kg miez de nuca, 2-3 bucati lamai, 2-3 bucati portocale, 1/2 kg miere de albine, o sticla vin alb (Tamaioasa Romaneasca de Cotnari).
Toate aceste fructe si legume se spala, se curata si se dau prin masina de tocat, se amesteca intr-un vas de plastic sau emailat pana ce toata aceasta compozitie se omogenizeaza, apoi se pune la borcane tinute la frigider timp de o saptamana, pentru macerare.
Se folosesc cate doua linguri de trei ori pe zi inainte de mesele principale cu o jumatate de ora.
Timp de 20 de zile, concomitent, se folosesc circa 60-80 g grau/zi incoltit, care se poate consuma cu compot sau fructe de sezon, aceasta timp de 30 de zile, cu o pauza de o luna, dupa care se reia aceasta cura naturala pana ce organismul este complet revigorat.
Pregatirea graului: se spala si se pune intr-un borcan plin cu apa calduta.
Il vom lasa acolo 24 de ore, il vom clati, il vom pune intr-o farfurie adanca, avand grija sa-l mentinem mereu umed.
Il vom clati in fiecare zi.
Graul va germina – aparitia unui punct mic alb – in doua zile (vara) si cel mult patru zile (iarna).
Apoi se spala bine de fermenti, dupa care se consuma la masa de pranz.
�Brusc, apetitul sexual a devenit inexistent�
Pentru �trezirea� apetitului sexual se poate folosi cu incredere schinduful (Trigonela foenum-graecum), planta cultivata in judetele Braila si Constanta.
Principiile active pe care le contin semintele plantei trezesc senzualitatea, amplifica erotismul, stimuleaza trairile si realizarea actelor sexuale. in plus, este o sursa bogata in vitamina PP.
Medicina populara foloseste aceasta planta pentru stimularea metabolismului, stimularea sistemului nervos central si neuromuscular, stimularea functiei sexuale.
Metode de tratament:
– Se face infuzie din o lingurita de pulbere de seminte la o cana de apa in clocot – se lasa 10-15 minute la infuzat, se strecoara, se indulceste cu miere si se bea calduta.
– Se pregateste un decoct din o lingurita de seminte macinate la o cana cu apa rece – se lasa 5-6 ore, se fierbe apoi 5-6 minute la foc domol, se strecoara si se indulceste cu miere.
Se bea in cursul zilei, cu inghitituri mici.
Dupa maximum 2-3 zile, apetitul sexual revine la normal (bineinteles, atunci tratamentul va fi intrerupt!).
O alta planta-minune este cea numita in medicina populara �sculatoare� (Dactylorhiza maculata).
Planta intreaga sau numai tuberculii au utilizari terapeutice, acestei plante atribuindu-i-se proprietati afrodiziace.
Este folosita de femeile care doresc sa aiba copii.
Se fierbe o planta intreaga (inclusiv tuberculii), iar decoctul obtinut este baut portionat, pe parcursul unei zile.
Planta se gaseste in regiunea montana a Vaii Teleajenului si se recolteaza in prima jumatate a lunii iunie, cand are eficacitate maxima (in special, tuberculii). 6-8 tuberculi se piseaza intr-un mojar de lemn, se pun in 100 ml tuica de casa si se macereaza timp de 12 ore (se pregateste de seara, pentru a doua zi), se strecoara prin tifon.
Are efect rapid!
Acest macerat de sculatoare (Viagra romaneasca) poate fi folosit si de barbati, mai putin de hipertensivi, care au nevoie de avizul medicului.
Alte tratamente naturiste
Scortisoara, seminte de telina, radacini de gentiana, de ghimbir, frunze de menta, de rozmarin, cimbru, stigmate de sofran.
Preparat tonic
telina: seminte, 20g
Gentiana: radacini, 30 g
Menta: frunze, 20 g
Rozmarin: frunze, 40 g
Cimbru: frunze, 40 g
O lingura de amestec la o cana de apa. Se fierbe doua-trei minute si se lasa la infuzat timp de zece minute. Se bea doua-trei cesti pe zi.
Vin tonic
Scortisoara, 5 g
Gentiana: radacini, 20 g
Ghimbiri: radacini, 20 g
sofran: stigmate, 0,50 g
Se toarna amestecul intr-un litru de vin alb sau rosu. Se lasa la macerat o saptamina agitind din cind in cind, apoi se strecoara. Se bea un pahar inainte de masa.
@ Monica (Hailanta, cu M)
🙂
Eu am scris o carte triptic, plus partea a patra (supliment) despre cartea pe care ai visat-o. Este o carte care se rescrie funcţie de cel care o citeşte, de aceea a dispărut partea a doua. Dacă ai ajuns la ea, viaţa ţi se va schimba în curând. Citeşte sau reciteşte Maestrul şi Margareta – Mihail Bulgakov, îţi va fi de folos să înţelegi.
nimeni nu demonstreaza nimic. incercam sa avem grija de tolomacu’ asta mic. cum a stat o saptamana fara sa scrie a cazut la pat (cu gand ascuns ca impresioneaza augustinele).
in fine, noi punem si noi articole ca cele ale lui darius, sa isi refaca reflexele.
La urma urmei nu ăsta e Rapidul pe care-l iubesc suporterii.
Ceea ce se întîmplă la Rapid în ultima perioadă ţine mai mult de amatorism decît de o treabă făcută serios. Adică noua conducere a giuleştenilor e ori nepricepută, ori prea zgîrcită, ori dezinteresată, ori revanşardă, ori. Am înţeles. Coman are o problemă legată de contract, dar cum poţi să-l alungi de la echipă cînd ai atîta nevoie de el? Cînd pierzi puncte tocmai pentru că pe acest post, cel de portar, Rapid suferă?
Peseiro tace şi încasează: bani
E normal ca echipa să fie scoasă din hotel în minicantonamentul din Grecia în miezul zilei? E incredibil! Băieţii aveau avion seara, dar au fost evacuaţi din hotel pe la prînz întrucît “pentru atît s-a făcut plata”. S-au plimbat cu pungile în mîini prin Salonic o zi întreagă cînd, de fapt, trebuiau să fie la un program de recuperare fizică. Bun! Dar cum e posibil ca antrenorul Peseiro să nu reacţioneze la nici unul dintre cele două episoade?
Slabă atitudinea “fostului mare rapidist”
Sau cum e posibil ca George Copos să nu-i dea un răspuns pe măsură lui Gigi Becali cînd acesta a încercat să ironizeze Rapidul după partida din Germania. Se întîmpla la Realitatea TV. Poate că Becali avea dreptate, numai că trebuie să vă gîndiţi doar la ce ar fi fost la gura acestui om, Becali, dacă echipa lui ar fi fost luată peste picior de Copos. Slabă atitudine a “fostului mare rapidist”.
De ce fanii nu mai au dinţi?
Suporterii Rapidului au fost întotdeauna prietenoşi cu nou veniţii. Le-au cîntat jucătorilor, au scandat numele noilor patroni, şi au fost de acord cu aducerea lui Peseiro. Au fost mereu perfecte mame de conjunctură. Fanii sînt disperaţi după puncte în campionat, dar iubesc de o mie de ori mai mult o echipă pe care o văd că, o dată îmbrăcată în vişiniu, joacă pînă la ultima suflare. N-are nimic dacă pierde. Nu s-a întîmplat aşa la Wolfsburg. Nemţii au făcut cu rapidiştii cam cum face porcul cu dovleacul. Îl dă de toţi pereţii pînă se sparge şi apoi îl mănîncă. Aşa şi cu rapidiştii. N-au jucat nimic. A fost o panică permanentă în careul lui Pardo şi o tresărire continuă în inimile fanilor. Pentru că nu ăsta e Rapidul pe care ei îl vor. De fapt, nu ăsta e Rapidul ultimilor ani. Cred că suporterii Rapidului au fost destul gentlemeni. Au fost destul răbdători. Civilizat, repet, civilizat, trebuie să le arate nou veniţilor cine sînt ei şi ce vor de la nişte tineri care intră pe teren în echipament vişiniu. Asta dacă nu cumva noii şefi ai clubului au avut grijă să-şi asigure liniştea tribunei. Dar nu cred. Nu cred că li s-a tras o batistă prin gură. Pentru că galeria Rapidului n-a suportat vreodată să depindă de banii patronului.
Instructions for building an atomic bomb at home. A fun weekend family project.
Construction Project: Atomic Bomb
1. INTRODUCTION
Worldwide controversy has been generated recently by several United States government websites removing, or restricting access to, material regarding technical aspects of nuclear weapons; specifically, how to make an atomic bomb. The reason usually given by the Administration is that National Security would be compromised if such information were generally available. But, since it is commonly known that all of the information is publicly available in most major metropolitan libraries, obviously the Administration’s officially stated position is covering up a more important factor; namely, that such atomic devices would prove too difficult for the average citizen to construct. The United States government cannot afford to insult the vast majorities by insinuating that they do not have the intelligence of a cabbage, and thus the “official” press releases claim National Security as a blanket restriction.
The rumors that have unfortunately occurred as a result of widespread misinformation can (and must) be cleared up now, for the construction project this month is the construction of a nuclear device, which will hopefully clear up any misconceptions you might have about such a project. We will see how easy it is to make a device of your very own in ten easy steps, to have and hold as you see fit, without annoying interference from the government or the courts.
The project will cost between $5,000 and $30,000 dollars, depending on how fancy you want the final product to be. Since last week’s column, “Let’s Make a Time Machine”, was received so well in the new step-by-step format, this month’s column will follow the same format.
2. CONSTRUCTION METHOD
1. First, obtain about 25 pounds (~10 kg) of Plutonium239 at your local supplier (see NOTES 1 & 2). A nuclear power plant is not recommended, as you’ll have to extract and separate it from spent fuel rods, and it’s a messy job. Besides, large quantities of missing Plutonium tends to make plant engineers unhappy. We suggest that you contact one of the former Soviet Republics, or perhaps the Junior Achievement in your neighborhood.
Fig. 1The sheet metal and the completed enclosure. A small rolling toolbox was chosen for the design, because of the ease of transport. Note the various stickers, which add believability to the disguise.
2. Fashion together a metal enclosure to house the device (Fig. 1). Most common varieties of sheet metal can be bent to disguise this enclosure as, for example; a briefcase, a lunch pail, or a Buick. Do not use tinfoil or gum wrappers.
3. Arrange the Plutonium into two hemispheral shapes (Fig. 2), separated by about 4 cm. Use rubber cement to hold the Plutonium dust together.
Fig. 2 A Plutonium sphere for illustration purposes. Yours will look slightly different.
4. Now get about 100 pounds (44 kg) of trinitrotoluene (TNT). Gelignite is much better, but messier to work with. Your helpful hardware man or local Bomb Depot store will be happy to provide you with this item.
5. Pack the explosives around the hemisphere arrangement constructed in step 4. If you cannot find Gelignite, feel free to use TNT packed in with Playdoh or any modeling clay. Colored clay is acceptable, but there is no need to get fancy at this point.
6. Wrap this entire structure very tightly with duct tape (Fig. 3). Use a whole roll. This shall be the neutron reflector and inertial containment.
7. Insert the assembly from step 6 into the enclosure made in step 2. Use a strong glue such as “Crazy Glue” to bind the hemisphere arrangement against the enclosure to prevent accidental detonation which might result from vibration or mishandling.
8. To fabricate a detonator for the device, obtain a radio controlled (RC) servo mechanism, as found in RC model airplanes and cars. With a modicum of effort, a remote plunger can be made that will strike a detonator cap to effect a small explosion. These detonation caps can be found in the electrical supply section of your local supermarket. We recommend the “Blast-O-Mactic” brand because they are no deposit-no return.
9. Now hide the completed device from the neighbors and children. The garage is not recommended because of high humidity and the extreme range of temperatures experienced there. Nuclear materials corrode easily, and devices have been known to spontaneously detonate in these unstable conditions. The hall closet or under the sofa will be perfectly suitable.
10. Now you are the proud owner of a working nuclear device! It is a great ice-breaker at parties; is nice to cozy around on a cold night; and in a pinch, can be used for National Defense.
Fig. 3 Wrapping the explosive assembly with inertial confinement material, which also acts as a neutron reflector.
III. THEORY OF OPERATION
Oversimplified, the device basically works when the detonated TNT compresses the Plutonium into a critical mass (smaller sphere). The critical mass then produces a nuclear chain reaction similar to the domino chain reaction (discussed in this column, “Dominos on the March”, February). The chain reaction happens really, really fast, which promptly produces a big explosion. And there you have it, a 10 kiloton party favor!
IV. NOTES
1. Plutonium (PU), atomic number 94, is a radioactive metallic element formed by the decay of Neptunium and is similar in chemical structure to Uranium, Saturnium, Jupiternium, and Marsium. Not to be confused with Unobtanium or Balonium.
2. Please remember that Plutonium, especially pure, refined Plutonium, is somewhat dangerous. The shavings and dust have a nasty habit of igniting spontaneously, and are practically impossible to extinguish with materials found around the house.
Some Plutonium dust ignites spontaneously in a lab accident.
Wash your hands with soap and warm water after handling the material, and don’t allow your children or pets to play in it or eat it. Any leftover Plutonium dust is excellent as an insect repellant. You may wish to keep the substance in a lead box if you can find one in your local junk yard, but an old coffee can will do nicely.
V. NEXT MONTH’S COLUMN
In next month’s column, we will learn how to clone your neighbor’s wife in six easy steps. This project promises to be an exciting weekend full of fun and profit. Common kitchen utensils will be all you need. See you next month!
Inainte sa ma culc, un cantecel de noapte buna
Swing low, sweet chariot
Comin’ for to carry me home
Swing low, sweet chariot
Comin’ for to carry me home
I looked over Jordan and what did I see
Comin’ for to carry me home
A band of angels comin’ after me
Comin’ for to carry me home
Swing low, sweet chariot
Comin’ for to carry me home
Swing low, sweet chariot
Comin’ for to carry me home
If you get to heaven before I do
Comin’ for to carry me home
Tell all my friends I’m comin’ there too
Comin’ for to carry me home
Swing low, sweet chariot
Comin’ for to carry me home
Swing low, sweet chariot
Comin’ for to carry me home
I’m sometimes up and sometimes down
Comin’ for to carry me home
But still I know I’m heavenly (freedom) bound
Comin’ for to carry me home
Swing low, sweet chariot
Comin’ for to carry me home
Swing low, sweet chariot
Comin’ for to carry me home
If I get there before you do
Comin’ for to carry me home
I’ll cut a hole and pull you through
Comin’ for to carry me home
Swing low, sweet chariot
Comin’ for to carry me home
Swing low, sweet chariot
Comin’ for to carry me home
@ toader
Mie replica lui Copos cu “cheltuiesc banii pe telefon” mi s-a părut genială. 🙂 Nici nu a jignit pe nimeni şi a spus practic că ce spunea Gigi Becali nu depăşea valoarea celor câţiva eurocenţi. 🙂
Ce ciocan potrivit este ca să întrerup melodia asta Surprize din comuna Flămânzeni 5 prăjini?